La Tribu Llibrería

Fer-te Membre de La Tribu és una manera d’ajudar a què aquest projecte cultural sigui sostenible. Col·labora amb una quota fixa al mes i dona suport a un llibreria amb agenda pròpia. La quota que triis servirà per mantenir un espai obert i participatiu al poble de Sant Andreu del que puguin formar part autors/es, editors/es, il·lustradors/es i traductors/es d’arreu.
La quota mensual se’t descomptarà de la compra de llibres de forma acumulativa, de tal manera que si un mes no compres cap llibre, guardes la quota pel següent. A part gaudiràs d’un 5% de descompte per a la compra de llibres i també per a les activitats i clubs de lectura!
Si elijes la opción de donar comprando, tu dinero se distribuye a partes iguales entre todos los proyectos para igualar oportunidades. Pero consigues una tarjeta regalo que puedes cambiar en este proyecto o en el que tú prefieras. Cuando la obtengas ponte en contacto con ellos directamente.

cultura, calidad, cooperativismo

hola@latribullibreria.com

Barcelona

Financiado por:
Italiano IT Català CA Galego GL Euskara EU Español ES
Cart
Your cart is currently empty.